Over Luis Bien

OVER LUIS BIEN

Luis Bien is in 2014 opgericht en biedt duurzame, professionele en natuurlijke oplossingen op het gebied van dermo-cosmetische producten en persoonlijke verzorging. De onderstaande visie en strategie is leidend voor Luis Bien.

RESEARCH & DEVELOPMENT

Met het deskundige research & development team draagt Luis Bien bij aan creatieve en effectieve formules met haar producten ten gunste van de consument. Het team doet grondig onderzoek waarbij ook kritisch wordt gekeken naar de bestaande vergelijkbare producten en merken op de markt, waarna de formules verder ontwikkeld en geoptimaliseerd worden. Daarbij staat ongetwijfeld de menselijke gezondheid hoog in het vaandel.

KLANTTEVREDENHEID

Bij de ontwikkeling van de producten worden de wensen en eisen van (potentiele) gebruikers zorgvuldig in kaart gebracht. Het succes van Luis Bien in korte tijd is ook concreet terug te zien in de zeer positieve beoordelingen van haar gebruikers. De hoge mate van klanttevredenheid is ook te danken aan het service en aandacht die wordt gegeven aan de gebruikers, niet alleen tijdens de ‘sale’ maar ook ‘after the sale’. 

INTERNATIONAAL

Met haar hoofdkantoor in Istanbul is Luis Bien tegenwoordig in veel landen actief met haar bijna 80 diverse producten die geleverd worden aan de gebruikers in landen zoals, Turkije, Verenigde Staten, China, Duitsland, Frankrijk, Nederland, België, Oostenrijk, Macedonië, Saudi-Arabië, Azerbeidzjan, Irak, Qatar, Koeweit etc.

De producten worden naast de sociale media en online shopping platformen zoals Amazon e.d., ook aangeboden op meer dan duizend verkooppunten, o.a. in de schappen van gerenommeerde winkelketens/ drogisterijen zoals Rossmann, Watsons, Gratis, DR Drogerie Stores, Zegin  en apotheken.

BETROUWBAAR

De producten van Luis Bien zijn dermatologisch getest en bevatten natuurlijke en plantaardige extracten. GMP-gecertificeerde producten worden ontwikkeld en geproduceerd in het productiecentrum dat voldoet aan ISO-normen met het strenge kwaliteitscontrolesysteem, en uiteraard in overeenstemming met de menselijke gezondheid en schoonheid.

 

Luis Bien Oder 20 2491 DC Den Haag KvK-nummer 85248029
(officiële handelsnaam)

Antwoord
1
chat met ons
Hoi
Hoe kunnen we helpen